Dirty God filmDirty God film

BAP Medical producten in film: Dirty God

Onze producten zijn gebruikt in een aangrijpende bioscoopfilm over een brandwondenslachtoffer. Niet vaak verschijnt er een film die dit thema aankaart. Toen de filmmakers van Dirty God ons om hulp vroegen waren wij direct enthousiast.

Dirty God. Een film over littekens op de huid en op de ziel

DIRTY GOD gaat over Jade: een jonge alleenstaande moeder, die haar leven weer moet oppakken na een tragisch ongeval. Een portret van een sterke vrouw en haar gevecht tussen uiterlijke schoonheid en innerlijke waardigheid.

Onze ALHYDRAN, SCARBAN en BAPSCARCARE producten verminderen huidklachten en helpen de huid te herstellen. Dat zorgt niet alleen voor huidverbetering, maar ook voor een betere kwaliteit van leven.

Brandwonden en BAP Medical

BAP Medical wil mensen met een huid in nood helpen. Bijvoorbeeld bij littekens en brandwonden. We behandelen elk litteken met de best mogelijke zorg, Dit doen wij met artsen, huidprofessionals, brandwondencentra en via voorlichting aan gebruikers.

Het geeft ons veel voldoening dat onze littekenproducten hebben mogen bijdragen aan het bijzondere verhaal van Jade en vele andere brandwondenslachtoffers. Het versterkt ons streven om elk litteken te behandelen met de best mogelijke zorg. Daar werken wij iedere dag aan!