ALHYDRAN merk header BAP Medicalkopie

Alhydran

Deze medische crème is speciaal ontwikkeld voor de behandeling en nazorg van de kwetsbare huid. Alhydran dringt diep in de huid en herstelt van binnenuit. Naast de reguliere Alhydran is er een crème met SPF 30 voor zonbescherming. En 4 nieuwe Special Care producten voor specifieke huidproblemen.

Medische hydraterende crème

Alhydran zorgt voor vochtregulering en langdurige hydratatie. Het verlicht huidklachten en helpt de huid herstellen.De werking komt voort uit een optimale combinatie van Aloë Vera en hoogwaardige huidoliën.

De crème is effectief bij verschillende huidaandoeningen, zoals littekens en brandwonden. Daarnaast wordt de crème gebruikt bij huidbeschadiging door bestraling, na (pastische) chirurgie en nazorg na cosmetische behandelingen.

Wetenschappelijke en klinische studies bewijzen de werking. Veel brandwondencentra, ziekenhuizen, huidtherapeuten en klinieken gebruiken onze crème.

ALHYDRAN merk afbeelding BAP Medical
  • Helpt littekens voorkomen, vervagen of verdwijnen.

  • Minder last van klachten als jeuk, roodheid en pijn.

  • Versoepelt de huid.

Wil je meer weten over Alhydran?

Alhydran Special Care

Deze nieuwe Special Care producten hebben de krachtige en wetenschappelijk bewezen formule van Alhydran als basis. Die formule hebben we aangevuld met unieke ingrediënten, specifiek geselecteerd voor een indicatie (huidprobleem).

Vers verwerkte Arubaanse Aloë Vera is ook voor deze producten het hoofdingrediënt. De aanvullende ingrediënten hebben we samen met artsen, dermatologen en andere professionals geselecteerd. Zo zorgen we voor een optimale werking bij deze huidaandoeningen.

Het resultaat is 4 nieuwe producten voor de volgende huidproblemen: eczeem, jeuk, (extreem) droge huid en een overbelaste huid.

ALHYDRAN Special Care merk afbeelding BAP Medical
  • De bewezen werking van Alhydran als basis

  • Aangevuld met specifieke ingrediënten

Geïnteresseerd in Alhydran?