Cara C’air

Cara C’air is anti-allergie beddengoed van de beste kwaliteit. De hoezen voorkomen in één klap 98% uitstoot van allergenen. De werking is met wetenschap onderbouwd. Daarom adviseren veel artsen en verpleegkundigen Cara C’air.

Cara-Cair Anti Allergie Beddengoed

Tegen huisstofmijt allergie klachten

Als je een huisstofmijt allergie hebt, ben je overgevoelig voor de uitwerpselen van huisstofmijten. Om klachten te verminderen, is het belangrijk om de uitstoot van allergenen tegen te gaan. Anti-allergie beddengoed is daar een essentieel onderdeel van.

De beddenhoezen omsluiten je kussen, dekbed en matras volledig. De geweven stof werkt als barrière waardoor je niet langer wordt blootgesteld aan de stofjes waar jij allergisch voor bent. Het resultaat: minder last van allergieklachten.

Meer over de werking van Cara C’air

  • 98% minder uitstoot van allergenen

  • 50% minder klachten

  • 50% minder medicijngebruik

Wil je meer weten over Cara C'air?

Anti-allergie beddengoed

Het Cara C’air anti-allergie beddengoed bestaat uit:

Daarnaast bieden we de kussensloop, dekbedhoes en matrashoes aan als een complete anti-allergie beddengoed set. En we maken anti-allergie beddengoed op maat. Handig als je een afwijkend formaat bed of beddengoed hebt.

Je doet de Cara C’air hoes direct om je kussen, dekbed of matras. Vervolgens doe je er je eigen beddengoed hoezen overheen.

Nieuwsgierig naar het anti-allergie beddengoed?