Skin Supplements

Met BAP Medical Skin Supplements breng je de huid (weer) in balans. De ingrediënten hebben een wetenschappelijk bewezen werking. Ze stimuleren huidvernieuwing van binnenuit. En maken je huid, haar én nagels zo gezond en sterk mogelijk.

Skin Supplements video
  • Voeden je huid van binnenuit

  • Ondersteunen de huidvernieuwing

  • Helpen je huid weer in balans te komen

Wil je meer weten over onze Skin Supplements?

Een mooie huid komt van binnenuit

Een periode van veel stress? Een tijdje minder gezond gegeten? Een laser- of andere huidbehandeling gehad? Of misschien heb je gewoon aanleg voor een minder goede huid. Je ziet het allemaal terug aan je huid.

Een sterke, soepele huid bereik je nooit met alleen maar huidverzorging aan de buitenkant. Hoe goed deze crèmes, scrubs en andere verzorgings- producten ook mogen zijn. Steeds meer onderzoek laat zien dat gezondheid, waaronder die van je huid, begint aan de binnenkant.

Wat je eet en drinkt, maar ook de balans in je darmflora, speelt een belangrijke rol bij de conditie van je huid. Verzorg je huid daarom met goede voeding. Onze huidsupplementen helpen hierbij als tijdelijke boost of structurele ondersteuning.

Skin Supplements

Je huid versterken doe je van binnenuit. Met de juiste ingrediënten. In de juiste samenstelling. Vanuit deze wetenschap zijn onze Skin Supplements gemaakt. De ingrediënten versterken elkaar en zijn goed opneembaar. Waardoor je alleen de allerbeste vitamines en mineralen binnenkrijgt. Stoffen die echt wat voor je huid betekenen.

Gebruik de huidsupplementen tijdelijk als ‘boost’ voor je huid. Of structureel, om je huid het hele jaar door te ondersteunen.

SkinRecovery BAP Medical SkinSupplements 02

SkinRecovery

Stress, een ongezonde lifestyle of een (cosmetische) ingreep. Wat de reden ook is, je huid heeft het even te verduren gehad. En kan wel een oppepper gebruiken.

Gebruik deze voedingssupplementen:

  • na huidbehandelingen
  • tijdens of na een periode van stress
  • als je tijdelijk een ongezonde lifestyle heb gehad

SkinRecovery geeft je immuunsysteem een boost. Het bevat vitamines en mineralen. Waarmee je de huid van binnenuit voedt en hydrateert. Gebruik SkinRecovery voor herstel van de huid.

SkinBalance BAP Medical SkinSupplements 01

SkinBalance

Wil je jouw huidconditie ondersteunen én het beste voor jouw haar en nagels? Met SkinBalance geef je jouw huid de beste voedings- stoffen die er zijn. Versterk je huid, haar én nagels het hele jaar door.

De uitgekiende mix van vitamines en mineralen maakt SkinBalance bijzonder en effectief. De ingrediënten versterken elkaars werking. En zijn precies in de juiste vorm en hoeveelheid toegevoegd. Hierdoor kan je lichaam alles goed opnemen. Er gaan geen vitamines en mineralen verloren. Je huid blijft in optimale conditie. Ook je haar en nagels worden er merkbaar sterker van.

Je kunt het langere tijd gebruiken. Zo ben je er zeker van dat je je huid in optimale conditie houdt. Jaar in, jaar uit. Gebruik SkinBalance voor een huid in balans

Bewezen werkende ingrediënten

Onze huidsupplementen zijn vitamine-, enzymen-, kruiden- en mineralencomplexen. Ze ondersteunen je huid, maar ook je haar en nagels. De ingrediënten bereiken via de bloedsomloop de onderste huidlagen. Skin Supplements bevatten bewezen werkende ingrediënten, goedgekeurd door de EFSA.

European Food Safety Authority

De European Food Safety Authority, is een Europees bureau dat onafhankelijk, wetenschappelijk advies geeft over voedingsveiligheid. Op hun bevindingen wordt het Europese beleid en de wetgeving op het gebied van voedselveiligheid gebaseerd.

Onze supplementen vallen hier ook onder. De EFSA heeft ingrediënten die wij gebruiken in onze Skin Supplements positief beoordeeld en goedgekeurd qua werking.

Hoogste kwaliteit

Alle ingrediënten in onze capsules zijn van farmaceutische kwaliteit en worden onder strikte kwaliteitseisen en -condities gemaakt. Wij doen geen concessies aan kwaliteit. We gebruiken uitsluitend de actiefste en beste voedings- stoffen die in hun categorie beschikbaar zijn. In de perfecte samenstelling, in de perfecte combinaties.

Nieuwsgierig naar onze huidsupplementen?