ALHYDRAN

Medische hydraterende huidcrèmes

Crème voor de behandeling en nazorg van de kwetsbare huid. Het dringt diep in de huid en herstelt van binnenuit. ALHYDRAN is bewezen effectief.

Hoogwaardige ingrediënten zoals verse Aloë Vera-gel zorgen voor vochtregulering en langdurige hydratatie. Huidklachten verminderen en het helpt littekens te vervagen en voorkomen.

Meer over ALHYDRAN

Aruba Aloe

Huid- en haarverzorgingsproducten met Aloë Vera

Aruba Aloe is het oudste Aloë Vera bedrijf in de wereld en één van de eerste bedrijven die Aloë Vera huid- en haarverzorgingsproducten op eigen bodem cultiveert, oogst, produceert en verpakt. De Aloë’s op Aruba staan bekend als de beste en geneeskrachtigste ter wereld.

Alle verzorgingsproducten worden gemaakt met 100% zuivere Aloë Vera gel. Hierdoor zijn de Aruba Aloe producten van de hoogste kwaliteit.

Meer over Aruba Aloe

BAPSCARCARE

Medische siliconen littekenbehandeling

Siliconensheets & -gel voor de behandeling van littekens. BAPSCARCARE voorkomt vochtverlies. En zorgt voor sneller en mooier littekenherstel.

BAPSCARCARE zorgt dat het litteken vlakker, soepeler en dunner wordt. Het wordt minder ontsierend, en in veel gevallen zelfs bijna onzichtbaar. Ook wanneer het litteken verdikt is, zorgt het voor zichtbare afname van de zichtbaarheid. Het helpt afwijkende littekens te voorkomen.

Meer over BAPSCARCARE

BAP Medical SkinSupplements

BAP Medical SkinSupplements

Voedingssupplementen voor de huid

Onze huidsupplementen zorgen voor een zo gezond en sterk mogelijke huid. Ze zijn uniek in hun soort. Dat voel je, dat zie je.

De SkinSupplements zijn vitamine-, enzymen-, kruiden- en mineralencomplexen om je huid, maar ook je haar en nagels te ondersteunen. Wetenschappelijk bewezen ingrediënten ondersteunen de huidvernieuwing en helpen je huid weer in balans te komen.

Meer over BAP Medical SkinSupplements

Binamed

Binamed

Krabpakken en medische zilverkleding

Binamed kleding is speciaal gemaakt om te dragen bij eczeem en andere chronische aandoeningen. Ze veroorzaken vervelende huidklachten. Pijnlijke, jeukende en branderige plekken zijn nog wel de ergste. Het speciale Binamed materiaal verlicht deze klachten.

Het krabpak beschermt de huid tegen de effecten van krabben. Zilverkleding heeft een aanvullende anti-bacterële werking.

Meer over Binamed

Cara-Cair Anti Allergie Beddengoed

Cara C'air

Anti-allergie hoezen tegen huisstofmijt

Cara C’air is een topmerk anti-allergie beddengoed. De hoezen voorkomen in één klap 98% uitstoot van allergenen. De werking is met wetenschap onderbouwd. Daarom adviseren artsen en verpleegkundigen Cara C’air.

De hoezen omsluiten je kussen, dekbed en matras. De geweven stof werkt als een barrière. Je wordt niet langer blootgesteld aan de stofjes waar jij allergisch voor bent. Het resultaat: minder last van allergieklachten.

Meer over Cara C’air

Dermasilk

Dermasilk

Verbandkleding

DermaSilk is speciaal ontwikkeld voor gebruik bij huidaandoeningen. Het beschermt de huid tegen beschadiging door krabben en textiel. Daardoor neemt de roodheid en jeuk af.

De kleding is gemaakt van een natuurlijk gladde vezel. En het heeft een anti-bacteriële werking. Zo worden infecties en jeuk voorkomen. DermaSilk versnelt de genezing bij eczeem, psoriasis en andere huidaandoeningen.

Meer over Dermasilk

Miltex Biopsy Punch

Miltex

Disposable materialen voor dermatologie

Biopsy punches, ring curettes en biopsie mesjes voor eenmalig gebruik. De beste kwaliteit medisch staal, geschikt voor huidbehandeling.

Het assortiment bestaat uit een breed scala standaardmaten dermatologie mesjes voor eenmalig gebruik (disposable). De producten zijn ontwikkeld voor medisch gebruik. Daarom zijn deze alleen beschikbaar voor professionals (zakelijke klanten).

SBT Cosmetics

SBT Cosmetics

Pro-youthing cosmetica

Regeneratieve cosmetica, toegewijd aan het verjongen van de huid. Een cosmetisch merk, met een wetenschappelijke benadering. We streven naar pro-youthing, in plaats van anti-aging. Met echte, bewezen resultaten.

Het gepatenteerde Cell Life Serum® regenereert je huid vanuit de celkern. SBT producten zijn niet op water is gebaseerd, zoals bijna alle andere huidverzorging, maar op dit unieke cel identieke concentraat.

Meer over SBT-Cosmetics

Scarban

Scarban

Siliconensheets & -gel voor littekens

Scarban wordt door professionals in littekenzorg het meest geadviseerd. Het is ontwikkeld in samenwerking met diverse universitaire ziekenhuizen in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk.

Naast de reguliere gels en verbanden heeft Scarban siliconenpleisters voor littekens op handen en vingers. En voor cosmetische borst- en buikoperaties. Ook is er Scarban C-Section, voor een keizersnede litteken.

Meer over Scarban

Spincare

Nanotechnologie voor wondzorg

Spincare is het eerste en enige draagbare elektrospinningssysteem voor wondverzorging. Spincare creëert op elke wond een matrix die de structuur van de huid nabootst.

Het is de nieuwste technologie in wondzorg. Met Spincare heb je geen verbandmiddelen meer nodig voor het verzorgen van wonden.

Meer over Spincare

RazorMed Biopsy Punch

RazorMed

Disposible biopsy punches & ring curettes

Medische hulpmiddelen voor behandeling van de huid (dermatologie). Ze zijn ontwikkeld voor medisch gebruik, voor huid biopsie en huid curettage. Daarom zijn deze alleen beschikbaar voor professionals (zakelijke klanten).

De biopsy punches en ring curettes zijn voor eenmalig gebruik (disposible). De hulpmiddelen zijn ergonomisch gevormd, voorzien van vlijmscherp medisch staal en zijn precies en veilig te gebruiken.

 

WOUND

Natuurlijke wondspray

Een innovatieve en 100% natuurlijke wondspray voor professioneel gebruik en zelfzorg. Geschikt voor acute en chronische wonden.

De wondspray samengesteld uit Neemolie en Sint Janskruidolie. De wondgenezingseffecten ontstaan door de oliefilm op de wond en omliggende huid en de vetzuren in de olie.

Meer over WOUND