ALHYDRAN

Alhydran

Medische hydraterende crèmes voor de huid

Crème voor de behandeling en nazorg van de kwetsbare huid. Het dringt diep in de huid en herstelt van binnenuit. Alhydran is bewezen effectief.

De crèmes bevatten verse Aloë Vera en aanvullende huidvriendelijke ingrediënten. Alhydran helpt de huid te herstellen. Huidklachten worden minder dankzij de unieke werking. Geschikt bij littekens, brandwonden en andere huidbeschadigingen.

Meer over Alhydran

Scarban

Scarban

Siliconensheets & -gel voor littekens

Door professionals in littekenzorg wordt Scarban het meest geadviseerd. De littekenproducten zijn ontwikkeld in samenwerking met diverse universitaire ziekenhuizen in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk.

Scarban heeft een ruime keuze in siliconengels en verbanden. Voor littekens op handen en vingers is er een speciale lijn. Ook zijn er voorgevormde siliconenpleisters. Zoals voor een keizersnede litteken of een cosmetische borst- of buikoperatie.

Meer over Scarban

BAPSCARCARE

Bapscarcare

Medische siliconen littekenbehandeling

Siliconensheets & -gel voor de behandeling van littekens. Bapscarcare voorkomt vochtverlies. Het helpt afwijkende littekens te voorkomen. Ook zorgt het voor een sneller en mooier littekenherstel.

Bapscarcare zorgt dat het litteken vlakker, soepeler en dunner wordt. Bij verdikte littekens nemen de zichtbaarheid en klachten af. Het litteken wordt minder ontsierend en in veel gevallen zelfs bijna onzichtbaar.

Meer over Bapscarcare

Binamed

Binamed

Krabpakken en medische zilverkleding

Binamed kleding is speciaal gemaakt om te dragen bij eczeem en andere chronische aandoeningen. De kleding helpt bij huidklachten, zoals pijnlijke, jeukende en branderige plekken. Het speciale Binamed materiaal verlicht deze klachten.

Het krabpak beschermt de huid tegen de effecten van krabben. De zilverkleding doet hetzelfde, maar heeft daarnaast ook een antibacteriële werking. Binamed Zilver is ook geschikt bij het Fenomeen van Raynaud. (als evt. aanvulling).

Meer over Binamed

Dermasilk

Dermasilk

Verbandkleding en ondergoed

Dermasilk is speciaal ontwikkeld voor gebruik bij huidaandoeningen. Het beschermt de huid tegen beschadigingen die ontstaan door krabben en textiel. Door de kleding te dragen neemt de roodheid en jeuk af.

De kleding is gemaakt van een natuurlijk gladde vezel. Dankzij de antibacteriële werking worden infecties en jeuk voorkomen. Dermasilk versnelt de genezing bij eczeem, psoriasis en andere huidaandoeningen. Voor intieme huidproblemen is er Dermasilk Intimo – ondergoed.

Meer over Dermasilk

Cara-Cair Anti Allergie Beddengoed

Cara C'air

Anti-allergie hoezen tegen huisstofmijt

Cara C’air helpt al ruim 12 jaar bij huisstofmijt allergie. Dit betrouwbare topmerk staat voor kwaliteit. De stof voorkomt 98% uitstoot van allergenen in bed. Dit is met wetenschap onderbouwd. Daarom adviseren artsen en verpleegkundigen specifiek Cara C’air.

De hoezen omsluiten je kussen, dekbed en matras. De geweven stof werkt als een barrière. Je wordt niet langer blootgesteld aan de stofjes waar jij allergisch voor bent. Het resultaat: minder last van allergieklachten.

Meer over Cara C’air

WOUND productinformatie

Wound

Natuurlijke wondspray

Een innovatieve en 100% natuurlijke wondspray voor professioneel gebruik en zelfzorg. Geschikt voor acute en chronische wonden.

De wondspray is samengesteld uit Neemolie en Sint Janskruidolie. Het vormt een oliefilm op de wond en de omliggende huid. Door de vetzuren in de olie ontstaat een wond genezend effect. Gebruik Wound voor een minder pijnlijke verbandwissel en een versnelde genezing.

Meer over Wound

PneumaSox zwachtelsysteem

Compressietherapie bij veneuze ulcus cruris

PneumaSox zwachtelsysteem is een verbandhulpmiddel voor patiënten met een open been (ulcus cruris) als gevolg van chronisch veneuze insufficiëntie. Bij deze vorm van compressietherapie wordt gebruik gemaakt van een opblaasbaar manchet die de patiënt zelf reguleert met behulp van luchtdruk en een druksensor. Na het instellen door een behandelaar, is het eenvoudig zelfstandig te gebruikent.

Het systeem zorgt voor de perfecte drukverdeling, is makkelijk in gebruik, zit comfortabel en werkt tijd- en kostenbesparend.

Meer over PneumaSox

MaxioCel 540×360

MaxioCel®

Wondverband voor moeilijk te genezen wonden

MaxioCel® is een 100% Chitosan gelerend fiber wondverband die op technologische basis van Bioactive Microfiber Technology™ is ontwikkeld. Het is geschikt voor alle soorten vochtige (exsuderende) complexe wonden. Wonden die bovendien kunnen variëren in diepte, vorm en omvang.

In contact met wond exsudaat verandert MaxioCel® in een gel bindende matrix die zich aanpast aan het wondbed, een optimale vochtbalans handhaaft en open ruimtes opvult. Daarmee wordt er een ideale omgeving voor wondgenezing gecreëerd.

Meer over MaxioCel

BAP Medical SkinSupplements

BAP Medical Skin Supplements

Voedingssupplementen voor de huid

Onze huidsupplementen zorgen voor een zo gezond en sterk mogelijke huid. Ze zijn uniek in hun soort. Dat voel je, dat zie je.

De Skin Supplements zijn een mix van vitamines, enzymen, kruiden en mineralencomplexen. Deze ingrediënten ondersteunen de huidvernieuwing. Ze helpen je huid weer in balans te komen. Dit is wetenschappelijk bewezen. Je huid, maar ook je haar en nagels worden sterker.

Meer over BAP Medical Skin Supplements

Spincare BAP Medical b.v.

Spincare

Nanotechnologie voor wondzorg

Spincare is het eerste en enige draagbare elektrospinningssysteem voor wondverzorging. Spincare creëert op elke wond een matrix die de structuur van de huid nabootst.

Het is de nieuwste technologie in wondzorg. Met Spincare heb je geen verbandmiddelen meer nodig voor het verzorgen van wonden.

Meer over Spincare

RazorMed Biopsy Punch

Razormed

Disposible biopsy punches & ring curettes

Medische hulpmiddelen voor biopsie en curettage van de huid. Ze zijn ontwikkeld voor dermatologie en medisch gebruik. Daarom zijn de punches alleen beschikbaar voor professionals (zakelijke klanten).

Razormed wordt gebruikt binnen de dermatologie. Het zijn biopsy punches en ring curettes voor eenmalig gebruik (disposable). De producten zijn ergonomisch gevormd en voorzien van vlijmscherpe mesjes. Ze zijn daarom ideaal voor hygiënisch, nauwkeurig en veilig gebruik.

Meer over Razormed

EVE-Protect brand 540×360

EVE-Protect

Siliconenverband bij gebruik van de EVEBRA vacuümpomp

EVE-Protect is een siliconenverband dat ontwikkeld is voor het EVEBRA systeem. Het ringvormige verband beschermt de huid bij gebruik van de vacuümpomp. EVEBRA wordt gebruikt voor een bortsreconstructie of borstvergroting met eigen vet (lipofilling).

EVE-Protect helpt om huidirritaties en klachten van roodheid en blaarvorming te beperken.

Meer over EVE-Protect

Geïnteresseerd in onze producten?