De merken van BAP Medical

 • ALHYDRAN
  Medische hydraterende huidcrèmes
 • ALHYDRAN Special Care
  De vertrouwde crème in vier varianten voor specifieke huidproblemen.
 • Aruba Aloe
  Huid- en haarverzorgingsproducten met Aloë Vera
 • BAPSCARCARE
  Siliconensheets & -gel voor littekens
 • BAP Medical SkinSupplements
  Voedingssupplementen voor de huid
 • Binamed
  Krabpakken en medische zilverkleding
 • Cara C’air
  Anti-allergie hoezen tegen huisstofmijt
 • Dermasilk
  Verbandkleding
 • Miltex
  Disposible biopsy punches & ringcurettes
 • SBT Cosmetics
  Pro-youthing cosmetica
 • Scarban
  Siliconensheets & -gel voor littekens
 • Spincare
  Nanotechnologie voor wondzorg
 • Razormed
  Disposible biopsy punches & ringcurettes
 • WOUND
  Natuurlijke wondspray

ALHYDRAN

Medische crème speciaal ontwikkeld voor de behandeling en nazorg van de kwetsbare huid. Het dringt diep in de huid en herstelt van binnenuit.

Hoogwaardige ingrediënten zoals verse Aloë Vera-gel zorgen voor vochtregulering en langdurige hydratatie. Huidklachten verminderen en littekens worden voorkomen of verminderd.

Diverse wetenschappelijke en klinische studies bewijzen de werking. Veel brandwondencentra en ziekenhuizen gebruiken ALHYDRAN.

Meer over ALHYDRAN

Aruba Aloe

Aruba Aloe is het oudste Aloë Vera bedrijf in de wereld en één van de eerste bedrijven die Aloë Vera huid- en haarverzorgingsproducten op eigen bodem cultiveert, oogst, produceert en verpakt. De Aloë’s op Aruba staan bekend als de beste en geneeskrachtigste ter wereld.

Alle Aloë Vera huid- en haarverzorgingsproducten worden gemaakt met 100% zuivere Aloë Vera gel. Hierdoor zijn de Aruba Aloe producten van de hoogste kwaliteit.

Meer over Aruba Aloe

BAPSCARCARE

Medische siliconensheets en siliconengels voor de behandeling van littekens. BAPSCARCARE siliconentherapie zorgt voor een sneller en mooier herstel van het litteken.

Bij bestaande littekens zorgt BAPSCARCARE dat het litteken vlakker, soepeler en dunner wordt. Het wordt minder ontsierend, en in veel gevallen zelfs bijna onzichtbaar. Ook wanneer het litteken verdikt is en een dikke ‘streng’ op de huid heeft gevormd, zorgt het voor zichtbare afname van de zichtbaarheid van het litteken.

Meer over BAPSCARCARE

BAP Medical SkinSupplements

BAP Medical SkinSupplements

De BAP Medical SkinSuppelements zorgen voor een zo gezond en sterk mogelijke huid. Wetenschappelijk bewezen werkende ingrediënten ondersteunen de huidvernieuwing en helpen je huid weer in balans te komen. De BAP Medical SKIN SUPPLEMENTS zijn vitamine-, enzymen-, kruiden- en mineralencomplexen om je huid, maar ook je haar en nagels te ondersteunen.

Onze supplementen voor een zo gezond en sterk mogelijke huid, zijn uniek in hun soort. Dat voel je, dat zie je.

Meer over BAP Medical SkinSupplements

Binamed

Binamed

Eczeem en andere chronische huidaandoeningen veroorzaken vervelende klachten, pijnlijke, jeukende en branderige plekken zijn nog wel de ergste. De kleding van Binamed is speciaal gemaakt om te dragen bij eczeem en andere chronische aandoeningen.

Het Binamed krabpak beschermt de huid tegen de effecten van krabben. Binamed zilverkleding is gemaakt om te dragen bij eczeem en andere chronische huidaandoeningen. Daarnaast is er een wasbaar mondkapje ontwikkeld, op basis van Binamed Zilver.

Meer over Binamed

Cara-Cair Anti Allergie Beddengoed

Cara C'air

Cara C’air is een topmerk anti-allergie beddengoed. De hoezen voorkomen in één klap 98% uitstoot van allergenen. De werking is met wetenschap onderbouwd. Daarom adviseren artsen en verpleegkundigen Cara C’air.

De beddenhoezen van Cara C’air omsluiten je kussen, dekbed en matras volledig. De geweven stof werkt als barrière waardoor je niet langer wordt blootgesteld aan de stofjes waar jij allergisch voor bent. Het resultaat:  minder last van allergieklachten.

Meer over Cara C’air

Dermasilk

Dermasilk

DermaSilk beschermt de huid tegen beschadiging door krabben en textiel, waardoor bij gebruik roodheid en jeuk zullen afnemen. Het gebruik van wol en acryl kleding irriteert vaak de eczeem. DermaSilk is gemaakt van een natuurlijke vezel die volledig glad is waardoor het materiaal niet irriteert. Daarnaast heeft het een anti-bacteriële werking waardoor infecties en jeuk worden voorkomen. De stof is vocht en luchtdoorlatend waardoor geen transparantie of warmtestuwing optreedt. Door deze eigenschappen versnelt DermaSilk het genezingsproces bij eczeem, psoriasis en andere jeukende huidaandoeningen.

Meer over Dermasilk

Miltex

BAP Medical is exclusief importeur van Miltex disposable materialen. Kwalitatief hoogwaardig medisch staal, voor behandeling van de huid.

Het assortiment bestaat uit een breed scala standaardmaten punches, ringcurettes en een shave. De producten zijn ontwikkeld voor medisch gebruik. Daarom zijn deze alleen beschikbaar voor professionals (zakelijke klanten).

SBT Cosmetics

SBT Cosmetics

Regeneratieve cosmetica, toegewijd aan het verjongen van de huid. Een cosmetisch merk, met een wetenschappelijke benadering.

Het gepatenteerde Cell Life Serum® regenereert je huid vanuit de celkern. SBT producten zijn niet op water is gebaseerd, zoals bijna alle andere huidverzorging, maar op dit unieke cel identieke concentraat.

Wij zijn huidwetenschappers die streven naar pro-youthing, in plaats van anti-aging. We brengen echte, bewezen resultaten.

Meer over SBT-Cosmetics

Scarban

Scarban

Siliconenverband en siliconengel tegen littekens. Scarban siliconenverband wordt door professionals in littekenzorg het meest geadviseerd. Het is ontwikkeld in samenwerking met diverse universitaire ziekenhuizen in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk.

Naast de reguliere gels en verbanden heeft Scarban een productlijn voor behandeling van littekens op handen en vingers. Ook is er met Scarban C-Section een product specifiek voor littekenbehandeling na een keizersnede.

Meer over Scarban

Spincare

Spincare is het eerste en enige draagbare elektrospinningssysteem voor wondverzorging. Spincare creëert op elke wond een matrix die de structuur van de huid nabootst. Het is de nieuwste technologie in wondzorg. Met Spincare heb je geen verbandmiddelen meer nodig voor het verzorgen van wonden.

RazorMed

RazorMed heeft een assortiment medische hulpmiddelen voor behandeling van de huid (dermatologie). Het assortiment bestaat uit biopsy punches en ringcurettes in diverse maten.

De producten zijn ontwikkeld voor medisch gebruik. Daarom zijn deze alleen beschikbaar voor professionals (zakelijke klanten).

WOUND

WOUND is een innovatieve en 100% natuurlijke wondspray voor dagelijks gebruik. Het is een gepatenteerde technologie.

De wondspray samengesteld uit Neemolie en Sint Janskruidolie. De wondgenezingseffecten ontstaan door de oliefilm op de wond en omliggende huid en de vetzuren in de olie.

De spray is geschikt voor acute en chronische wonden, de wondrand en de periwond.