Alhydran

Medische hydraterende crèmes voor de huid

Crème voor de behandeling en nazorg van de kwetsbare huid. Het dringt diep in de huid en herstelt van binnenuit. Alhydran is bewezen effectief.

De crèmes bevatten verse Aloë Vera en aanvullende huidvriendelijke ingrediënten. Alhydran helpt de huid te herstellen. Huidklachten worden minder dankzij de unieke werking. Geschikt bij littekens, brandwonden en andere huidbeschadigingen.

Meer over Alhydran

Aruba Aloe

Huid- en haarverzorgingsproducten met Aloë Vera

Aruba Aloe is het oudste Aloë Vera bedrijf in de wereld en één van de eerste bedrijven die Aloë Vera huid- en haarverzorgingsproducten op eigen bodem cultiveert, oogst, produceert en verpakt.

De Aloë’s op Aruba staan bekend als de beste en geneeskrachtigste ter wereld. Alle verzorgingsproducten worden gemaakt met 100% zuivere Aloë Vera gel. Hierdoor zijn de Aruba Aloe producten van de hoogste kwaliteit.

Bezoek de Aruba Aloe website

Bapscarcare

Medische siliconen littekenbehandeling

Siliconensheets & -gel voor de behandeling van littekens. Bapscarcare voorkomt vochtverlies. Het helpt afwijkende littekens te voorkomen. Ook zorgt het voor een sneller en mooier littekenherstel.

Bapscarcare zorgt dat het litteken vlakker, soepeler en dunner wordt. Bij verdikte littekens nemen de zichtbaarheid en klachten af. Het litteken wordt minder ontsierend en in veel gevallen zelfs bijna onzichtbaar.

Meer over Bapscarcare

BAP Medical SkinSupplements

BAP Medical Skin Supplements

Voedingssupplementen voor de huid

Onze huidsupplementen zorgen voor een zo gezond en sterk mogelijke huid. Ze zijn uniek in hun soort. Dat voel je, dat zie je.

De Skin Supplements zijn een mix van vitamines, enzymen, kruiden en mineralencomplexen. Deze ingrediënten ondersteunen de huidvernieuwing. Ze helpen je huid weer in balans te komen. Dit is wetenschappelijk bewezen. Je huid, maar ook je haar en nagels worden sterker.

Meer over BAP Medical Skin Supplements

Binamed

Binamed

Krabpakken en medische zilverkleding

Binamed kleding is speciaal gemaakt om te dragen bij eczeem en andere chronische aandoeningen. De kleding helpt bij huidklachten, zoals pijnlijke, jeukende en branderige plekken. Het speciale Binamed materiaal verlicht deze klachten.

Het krabpak beschermt de huid tegen de effecten van krabben. De zilverkleding doet hetzelfde, maar heeft daarnaast ook een antibacteriële werking. Binamed Zilver is ook geschikt bij het Fenomeen van Raynaud. (als evt. aanvulling).

Meer over Binamed

Cara-Cair Anti Allergie Beddengoed

Cara C'air

Anti-allergie hoezen tegen huisstofmijt

Cara C’air helpt al ruim 12 jaar bij huisstofmijt allergie. Dit betrouwbare topmerk staat voor kwaliteit. De stof voorkomt 98% uitstoot van allergenen in bed. Dit is met wetenschap onderbouwd. Daarom adviseren artsen en verpleegkundigen specifiek Cara C’air.

De hoezen omsluiten je kussen, dekbed en matras. De geweven stof werkt als een barrière. Je wordt niet langer blootgesteld aan de stofjes waar jij allergisch voor bent. Het resultaat: minder last van allergieklachten.

Meer over Cara C’air

Dermasilk

Dermasilk

Verbandkleding en ondergoed

Dermasilk is speciaal ontwikkeld voor gebruik bij huidaandoeningen. Het beschermt de huid tegen beschadigingen die ontstaan door krabben en textiel. Door de kleding te dragen neemt de roodheid en jeuk af.

De kleding is gemaakt van een natuurlijk gladde vezel. Dankzij de antibacteriële werking worden infecties en jeuk voorkomen. Dermasilk versnelt de genezing bij eczeem, psoriasis en andere huidaandoeningen. Voor intieme huidproblemen is er Dermasilk Intimo – ondergoed.

Meer over Dermasilk

SBT Cosmetics

SBT Cosmetics

Pro-youthing cosmetica

SBT is een cosmetisch merk met een wetenschappelijke benadering. De producten zijn toegewijd aan het verjongen van de huid. Het merk streeft naar pro-youthing, in plaats van anti-aging. Met echte, bewezen resultaten.

Het gepatenteerde Cell Life Serum® regenereert je huid vanuit de celkern. Anders dan bijna alle andere huidverzorgende producten is SBT niet op water gebaseerd. De producten van SBT komen voort uit het unieke, cel identieke concentraat.

Bezoek de SBT Cosmetics website

Scarban

Scarban

Siliconensheets & -gel voor littekens

Door professionals in littekenzorg wordt Scarban het meest geadviseerd. De littekenproducten zijn ontwikkeld in samenwerking met diverse universitaire ziekenhuizen in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk.

Scarban heeft een ruime keuze in siliconengels en verbanden. Voor littekens op handen en vingers is er een speciale lijn. Ook zijn er voorgevormde siliconenpleisters. Zoals voor een keizersnede litteken of een cosmetische borst- of buikoperatie.

Meer over Scarban

Spincare

Nanotechnologie voor wondzorg

Spincare is het eerste en enige draagbare elektrospinningssysteem voor wondverzorging. Spincare creëert op elke wond een matrix die de structuur van de huid nabootst.

Het is de nieuwste technologie in wondzorg. Met Spincare heb je geen verbandmiddelen meer nodig voor het verzorgen van wonden.

Meer over Spincare

RazorMed Biopsy Punch

Razormed

Disposible biopsy punches & ring curettes

Medische hulpmiddelen voor biopsie en curettage van de huid. Ze zijn ontwikkeld voor dermatologie en medisch gebruik. Daarom zijn de punches alleen beschikbaar voor professionals (zakelijke klanten).

Razormed wordt gebruikt binnen de dermatologie. Het zijn biopsy punches en ring curettes voor eenmalig gebruik (disposable). De producten zijn ergonomisch gevormd en voorzien van vlijmscherpe mesjes. Ze zijn daarom ideaal voor hygiënisch, nauwkeurig en veilig gebruik.

Meer over Razormed

Wound

Natuurlijke wondspray

Een innovatieve en 100% natuurlijke wondspray voor professioneel gebruik en zelfzorg. Geschikt voor acute en chronische wonden.

De wondspray is samengesteld uit Neemolie en Sint Janskruidolie. Het vormt een oliefilm op de wond en de omliggende huid. Door de vetzuren in de olie ontstaat een wond genezend effect. Gebruik Wound voor een minder pijnlijke verbandwissel en een versnelde genezing.

Meer over Wound

Geïnteresseerd in onze producten?