Scarban C-SectionScarban C-Section

Keizersnede herstel met Scarban C-section

Een litteken na een keizersnede is onvermijdelijk. Het is vaak een logische reden tot bezorgdheid voor de patiënt. Het is namelijk niet te voorspellen of een litteken zich afwijkend ontwikkelt (hypertrofisch of keloïd). Voor het herstel van littekens na een keizersnede introduceren wij Scarban® C-Section: Een speciaal voorgevormd siliconenverband.

Behandeling van littekenvorming na een keizersnede

Ter preventie of voor het behandelen van afwijkende littekenvorming na een keizersnede introduceren wij Scarban® C-Section: Een speciaal voorgevormd siliconenverband.

Door Scarban® C-Section voor te schrijven bij een litteken met klachten na een keizersnede, bieden we de patiënt optimale en effectieve littekennazorg zonder omkijken.

Scarban siliconenverband:

  • Reduceert actief littekens
  • Is effectief bij nieuwe en oude littekens
  • Is gebaseerd op wetenschap

Scarban C-Section Recovery Kit

Het siliconenverband wordt geleverd in een C-Section Recovery Kit. Met deze set kan de littekenbehandeling zelfstandig gestart worden door de patiënt.

De Scarban C-Section productverpakking bevat een voorgevormd herbruikbaar siliconenverband, reinigingslotion om het verband dagelijks te kunnen onderhouden en een heldere informatiebrochure met gebruiksaanwijzing.

Siliconentherapie met Scarban®

De Europese richtlijnen zijn duidelijk: Start bij afwijkende littekenontwikkeling of bij bezorgdheid van de patiënt zo snel mogelijk met siliconentherapie.

Door gebruik van Scarban® worden littekens significant dunner, minder rood en soepeler. Mede daarom is Scarban® het meest voorgeschreven siliconenverband in Nederland. De werking van Scarban is wetenschappelijk bewezen.

Lees hier verder over littekens behandelen na een keizersnede.