BAPSCARCARE header

Bapscarcare

Bapscarcare is een medische siliconentherapie voor de behandeling van littekens. De verbanden en gels zijn samen met gespecialiseerde artsen en patiënten ontwikkeld. En daardoor prettig in gebruik. De werking is met wetenschap onderbouwd.

  • Helpt littekens voorkomen en vervagen

  • Vermindert jeuk, roodheid en pijn

  • Versoepelt de huid

Wil je meer weten over Bapscarcare?

Behandeling van littekens met siliconen

Bapscarcare zorgt dat nieuwe en bestaande littekens vlakker, soepeler en dunner worden. Littekens worden minder ontsierend. En in veel gevallen zelfs bijna onzichtbaar. Ook verdikte (hypertrofische of keloïde) littekens nemen af door het gebruik van onze siliconentherapie.

Met een siliconenverband of siliconengel bedek je het litteken. Het neemt de barrièrefunctie van de huid over. Het houdt de huid zo vochtig mogelijk. Hierdoor wordt er minder (of geen) littekenweefsel aangemaakt. Je littekenhuid komt tot rust en littekens verminderen.

Toepassing

Artsen, verpleegkundigen en huidprofessionals adviseren een siliconen behandeling bij:

Vergoeding

Bapscarcare wordt, afhankelijk van de ernst van het litteken, vergoed door de basis-zorgverzekering. Voor de vergoeding kunnen medici en verpleegkundig specialisten het receptformulier gebruiken.

BAPSCARCARE

Siliconenverband voor littekens

Bapscarcare siliconenverband is verkrijgbaar in diverse formaten en vormen. Waaronder voorgevormde siliconenpleisters voor littekens op specifieke lichaamsdelen. Alle producten kunnen op maat geknipt worden.

Het siliconenverband is verkrijgbaar in 2 uitvoeringen:

BAPSCARCARE siliconengel

Siliconengel voor littekens

De siliconengel van Bapscarcare is een alternatief voor siliconenverband en siliconenpleisters. De gel op basis van medische siliconen is zelfdrogend. Ideaal voor de behandeling van littekens op lichaamsdelen die niet bedekt worden met kleding, zoals hoofd, hals en handen.

De siliconengel is in 2 varianten beschikbaar:

Nieuwsgierig naar onze siliconenproducten?