ScarproScarpro

BAP Medical eigenaar van ScarPro

ScarPro is producent van SCARBAN siliconenverbanden en gel. BAP Medical wordt 100% eigenaar. Door deze overname versterkt BAP Medical haar positie als expert in het voorkomen en behandelen van probleemlittekens. Dit maakt BAP Medical in Nederland marktleider van medische siliconen littekenproducten.

Producent van medische siliconen voor littekens

De overname van ScarPro past binnen de strategie om een mondiale producent en leverancier te zijn van medische producten voor de ‘huid in nood’, met wetenschappelijke onderbouwing. De firma heeft een leidende marktpositie in de thuismarkten Nederland en België. Wereldwijd heeft BAP Medical een uitgebreid distributienetwerk van meer dan 40 landen.

Littekentherapie met medische siliconen

Siliconen littekenproducten zoals SCARBAN verbanden en gels zijn wereldwijd de ‘gouden standaard’ in wetenschappelijke richtlijnen in het voorkomen en behandelen van littekens. Niet voor niets worden siliconen littekenproducten het meest geadviseerd door plastisch chirurgen, dermatologen, brandwondencentra en huidspecialisten wereldwijd.

OEM diensten medische siliconen

Met de overname verruimen wij onze positie als producent en wereldwijde leverancier van medische littekensiliconen verder uit. Daarnaast biedt de overname ons de mogelijkheid om vanuit de nieuwe moderne productielocatie hoogwaardige medische siliconenproducten in opdracht van derden te produceren (OEM).

SCARBAN is het vierde eigen merk van BAP Medical. Andere producten zijn ALHYDRAN medische huidzorg, BAPSCARCARE professionele littekenbehandeling en Cara C’air anti-allergie beddengoed.