Spaarprogramma

Met het spaarprogramma van BAP Medical spaar je voor leuke extra’s: gratis producten of € 150,- voor een teamuitje. Het spaarprogramma is bedoeld voor zakelijke klanten: wederverkopers van BAP Medical producten.

Hoe kan ik punten sparen?

Je spaart punten bij aankoop van de volgende BAP-Medical producten:

  • Alhydran
  • Scarban
  • Bapscarcare
  • Skin Supplements

Extra punten kunnen gespaard worden door o.a. het afnemen van een Alhydran display én bij specifieke marketingacties. Een spaarkaart vol krijgen gaat dan ook sneller dan gedacht. Houd onze marketingacties in de gaten voor tijdelijke en exclusieve extra spaarmogelijkheden.

Bekijk de voorwaarden

Spaar voor gratis producten of een teamuitje

1 volle spaarkaart = 2 tubes Alhydran*
Na inlevering van 1 ingevulde volle spaarkaart (10 spaarzegels) bij de BAP Medical Rayon manager, ontvang je gratis 2 tubes Alhydran (30 ml). In de lente- & zomermaanden ontvang je gratis 1 tube Alhydran SPF 30 (59 ml).
Bekijk de voorwaarden

5 spaarkaarten = uitje naar keuze*
Na inlevering van 5 ingevulde volle spaarkaarten (50 spaarzegels) én de factuur van het teamuitje, bij de BAP Medical Rayon manager, vergoedt BAP Medical B.V., € 150,- van het teamuitje. Voorwaarde is dat de 5 volle spaarkaarten met de factuur binnen 1 maand na het uitje ingediend wordt.
Bekijk de voorwaarden

Wil je deelnemen aan ons spaarprogramma en altijd als eerste op de hoogte zijn van onze acties? Of heb je vragen? Stuur een e-mail naar info@bap-medical.com of bel: +31 (0)55 355 25 80.

Wil je meedoen met het BAP Medical Spaarprogramma?

Vul je gegevens in. Wij nemen binnenkort contact met je op.

Contactformulier

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

* Voorwaarden

Spelregels BAP Medical Spaarprogramma

  • 1 spaarzegel bij elke € 50,- (excl. btw) per bestelling van Alhydran, Scarban, Bapscarcare en Skin Supplements producten.
  • 2 (extra) spaarzegels bij opname van een (nieuwe) Alhydran display.
  • Bij het inleveren van 5 volle spaarkaarten voor een teamuitje, vervalt het recht op de GRATIS Alhydran tube(s) per spaarkaart.

Besteld via de groothandel?

  • Bij elke 4 bestelde Alhydran, Scarban, Bapscarcare en Skin Supplements producten, ontvang je 1 spaarzegel.
  • De BAP Medical Rayon manager controleert de factuur van de groothandel en geeft de spaarzegel(s) uit.

*** Het BAP Medical Spaarprogramma is doorlopend. Eventuele wijzigingen in het Spaarprogramma of een mogelijk einde hiervan, wordt minimaal 3 maanden van tevoren gecommuniceerd..